Goedkoop naar het buitenland bellen.

Goedkoop bellen naar het buitenland, BelBazaar.nl

Gratis bellen met de BelBazaar.nl BelBazaar FreeCall gratis bellen is ontstaan als een unieke sales propositie. Ons reclamebudget gaat direct naar de consument in plaats van een dure advertentiecampagne. Hierdoor hebben wij, het team van BelBazaar, de gratis service opgezet om onze doelgroep direct te overtuigen van onze kwaliteit en serviceverlening. De consument geniet van gratis bellen en wij, het BelBazaar team, benaderen op deze manier de juiste doelgroep.

Gratis bellen is altijd leuk. Geniet van ons gratis bellen en om het succes en de continuiteit van deze gratis belactie te waarborgen, en om extra landen te kunnen toevoegen aan deze actie, vertel al uw vrienden en relaties over onze gratis service.

Goedkoop bellen:
De BelBazaar biedt u de mogelijkheid om goedkoop naar het buitenland te bellen, u dient hiervoor geen speciaal abonnement aan te schaffen of u te registreren bij een provider. Het enige wat u nodig heeft is toegang vanaf uw telefoon toestel naar 0900-nummers. Zo simpel is het. De BelBazaar is goedkoop, snel en gemakkelijk voor het bellen naar het buitenland!

Service:
Om een goede service te kunnen aanbieden maakt BelBazaar gebruik van de beste telecom leveranciers. Zowel op nationaal als op internationaal gebied. De BelBazaar zoekt continu naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor elke bestemming die u wilt bellen.

Belgemak:
De BelBazaar biedt u de mogelijkheid de 0900-inbelnummers in uw telefoon te programmeren, zodat u met minder handelingen goedkoper naar het buitenland kunt bellen.

Via de functionaliteit van “##” kunt u zonder opleggen een volggesprek direct starten.

Tarieven:
De tarieven worden vermeld zodra u start met uw telefoongesprek. U betaalt bij de BelBazaar per seconde en u ontvangt geen afrekening van ons maar van uw vaste telecommunicatie leverancier zoals KPN, UPC of Ziggo. Let op: uw gesprekskosten worden doorberekend zodra de tariefmelding beëindigd is. De BelBazaar tarieven zijn inclusief 19% BTW. Bekijk hier al onze tarieven om goedkoop te bellen naar het buitenland.

Elektronische Klantenservice:
Voor contact met ons kunt u gebruik maken van onze online klantenservice. Om kosten te besparen en lage tarieven te kunnen hanteren bieden wij helaas geen telefonische helpdesk.

Belbazaar Sponsors