BelBazaar vCards

ideal Hoe werkt de vCard?
De vCard is bedoeld voor mensen die overal en vanaf elke netwerk in Nederland via een prepaid kaart extra voordelig willen bellen. Zowel voor nationale als internationale nummers te gebruiken.

vCard Relax

vCardRelax

De vCardRelax: is de beste telefoonkaart voor de vaste klant waarbij via de bankrekening door iDeal wordt opgewaardeerd of via 0900-6008888. Deze telefoonkaart kan ook gebruikt worden als vCardEasy.
Bestel Nu
 
vCard Free

vCard Free

De vCard Free: is een GRATIS beltegoed om onze hoge kwaliteit en service te testen. Het is mogelijk deze telefoonkaart ook te gebruiken als vCardEasy of vCardRelax.
Bestel Nu
 
vCard Easy

vCardEasy

De vCardEasy: is de beste oplossing voor wie veel onderweg is en toch goedkoop internationale telefoongesprekken wil voeren; de telefoonkaart kan makkelijk opgewaardeerd worden via het 0900 nummer: 0900-6008888 (€1,30 per minuut, 1 euro beltegoed). Tevens kan de vCardEasy opgewaardeerd worden naar een vCardRelax
Bestel Nu

Nu ook fysieke belkaarten te koop!

Naast de bekende vCard via de email hebben wij sinds kort ook fysieke belkaarten te koop. Deze kaarten zijn gemakkelijk om uit te delen en/of op te bergen in bijvoorbeeld uw portemonnee.

Een fijn cadeau om aan uw medewerkers of familieleden te geven.

De instructies staan op de fysieke belkaart. Hierdoor is hij nog gemakkelijker in gebruik. Vooral voor mensen die veel naar het buitenland bellen en niet altijd de beschikking hebben tot internet is dit een ideaal geschenk.

Bestel hem vandaag nog. Wij leveren de fysieke kaarten vanaf 20 stuks van 10 p.s.

Klik hier als u ze wilt bestellen

Belbazaar Sponsors