Vragen

Wat moet ik doen bij een storing?
Bij een storing kunt u een email sturen naar customersupport@BelBazaar.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk de storing verhelpen en dit aan u terugmelden

Kan ik ook via de BelBazaar vanuit het buitenland bellen?
Ja, met de vCardTravel kunt U goedkoop bellen vanuit meer dan 60 landen

Wordt er gebruik gemaakt van een start tarief
Ja, deze verschilt echter per product of dienst. Het start tarief betaalt u pas als de verbinding tot stand komt.

Kan ik een gespecificeerde rekening krijgen?
Ja, echter niet van BelBazaar. U ontvangt de rekening via uw telecom aanbieder. Indien u wilt weten wat u daadwerkelijk heeft gebeld dan moet u bij uw telecom aanbieder zoals KPN UPC of Ziggo een gespecificeerde rekening opvragen. De specificatie is echter per 0900 nummer.

Werkt Belbazaar bij elke aanbieder of abonnement ?
Ja, U kunt onze diensten gebruiken vanaf elk netwerk of aanbieder. Bij gebruik van een mobiele telefoon, zal the de mobiele operator echter een extra toeslag rekenen bij het bellen van naar 0900 nummers. Wij verwijzen u naar uw mobiele operator voor informatie over deze toeslag.

Ik bel altijd via 16xy, Carrier Pre Select (CPS) of Internet+Bellen; kan ik jullie dan ook gebruiken?
Ja, u belt namelijk via een 0900-nummer en deze kan vanaf elk netwerk gekozen worden. Houdt u wel rekening met extra kosten indien u belt met een mobiele telefoon.

Als ik mijn mobiele telefoon gebruik heb ik dan extra kosten van mijn mobiele operator?
Ja, elke mobiele operator hanteert een zogenaamde 0900 toeslag. Gebruik daarom de vCardRelax of vCardTravel kaart en het lokale inbelnummer in dergelijke gevallen

Hoe kan ik het toegangsnummer van de BelBazaar in mijn mobiele telefoon programmeren of in mijn vaste telefoon?
U kunt het toegangsnummer inprogrammeren op uw mobiel op de volgende manier:

Nokia / Samsung
Toets het toegangsnummer in, druk 3 keer op de * toets, er verschijnt dan een p. Toets vervolgens het nummer dat u wilt programmeren.

Siemens/Panasonic:
Toets het toegangsnummer in, toets 0 en houd deze toets vast tot de + verschijnt, toets vervolgens het nummer dat u wilt programmeren.

Motorola / Ericsson:
Toets het toegangsnummer in, toets * en houd deze toets vast tot de p of p verschijnt, toets vervolgens het nummer dat u wilt programmeren.

Vaste telefoon
Voor het programmeren in uw vaste telefoon raden wij u aan even de beschrijving van uw toestel na te slaan.

Ik kan het 0900 toegangsnummer niet bereiken?
Het kan zo zijn dat u via een bedrijfscentrale belt waar het bellen van 0900-nummers niet is toegestaan. Een andere reden zou kunnen zijn dat u via uw abonnement geen 0900-nummers kunt bereiken. Gebruik in deze gavellen de vCardRelax of vCardTravel

Als ik bel met jullie 0900 nummer naar een Nederlandse mobiel die zich in het buitenland bevindt, betaal ik dan het tarief van het land waar hij/zij zich in bevind? En moet de ontvanger ook betalen voor het gesprek?
Als u naar een Nederlandse mobiel in het buitenland belt gebruik dan het 0900 voor bellen naar een Nederlandse mobiele telefoon en u betaalt dus het tarief voor bellen naar een Nederlandse mobiel. De ontvanger of eigenaar van de mobiele telefoon betaalt vanaf de grens. De kosten voor gebeld worden in het buitenland kan de ontvanger navragen bij zijn eigen provider. Wij adviseren sms’en en gebruik van een lokale vaste telefoon in dergelijke gevallen.

Belbazaar Sponsors